Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήσεις αύριο με Α. Βούλγαρη και Π. Μαβίδη

Συναντήσεις με τους Δημάρχους Βόλου και Νέας Ιωνίας, Αλέκο Βούλγαρη και Παύλο Μαβίδη αντίστοιχα, θα έχει αύριο Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με τους Δημάρχους των συνενούμενων Δήμων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που τους απασχολούν.
Ο κ. Σκοτινιώτης θα συναντηθεί διαδοχικά με τους κ.κ. Βούλγαρη και Μαβίδη στις 11:30π.μ. και 13:00μ.μ., ενώ το πρωί στις 9:30 θα παραστεί στην ημερίδα με θέμα «Το μέλλον του σιδηροδρόμου στη Θεσσαλία», που διοργανώνουν από κοινού ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας και οι Δήμοι Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Βασίλης Κοντορίζος: "Ο μόνος κατάλληλος να διοικήσει τον ενιαίο Δήμο Βόλου"

Την ένθερμη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για τον ενιαίο Δήμο Βόλου εξέφρασε ο Δήμαρχος Πορταριάς Βασίλης Κοντορίζος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του κ. Σκοτινιώτη σήμερα στο γραφείο του με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Δήμου. Ο κ. Κοντορίζος τόνισε ότι ο Πάνος Σκοτινιώτης, άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, λειτουργεί ενωτικά, ήρεμος και ευφυής, δραστήριος και ουσιαστικός, είναι ο μόνος κατάλληλος να διοικήσει τον νέο Δήμο Βόλου των 150.000 κατοίκων.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Κοντορίζου έχει ως εξής:
«Θεωρώ ότι  ο Καλλικράτειος  Βόλος των 150.000 κατοίκων έχει ανάγκη από  ένα δήμαρχο ο οποίος θα θέσει τα θεμέλια του επανασχεδιασμού του, ένα δήμαρχο δυναμικό, με εμπειρία και όραμα, με φαντασία και τόλμη.

Πάρις Μουτσινάς: "Ο Π. Σκοτινιώτης συγκεντρώνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να ηγηθεί του νέου Δήμου"

Την απόφασή του να στηρίξει την υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για τον ενιαίο Δήμο Βόλου, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία μιας αυτοδιοικητικής συμπολιτείας, φιλικής, ανοιχτής και διαφανούς στους δημότες, επαναβεβαίωσε ο Δήμαρχος Ιωλκού Πάρις Μουτσινάς κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα με τον Πάνο Σκοτινιώτη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε τον κ. Μουτσινά στο πλαίσιο του κύκλου συναντήσεων με Δημάρχους των συνενούμενων Δήμων, με σκοπό να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Αμέσως μετά τόνισε ότι: «Στη σύντομη αυτή συνάντηση φάνηκε το ενδιαφέρον του υποψήφιου Δημάρχου για τα προβλήματα των περιφερειακών Δήμων καθώς και η διάθεσή του να συμβάλλει στη δημιουργία μιας αυτοδιοικητικής συμπολιτείας, φιλικής, ανοιχτής και διαφανούς στους δημότες. Δηλώνω σαφώς ότι θα σταθώ στο πλευρό του Πάνου Σκοτινιώτη και ότι θα τον στηρίξω στην δύσκολη προσπάθεια του με κάθε τρόπο, γιατί συγκεντρώνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απαιτούνται για να ηγηθεί ενός τόσο μεγάλου και δύσκολου Δήμου».

Γιάννης Κερασιώτης: "Ο Π. Σκοτινιώτης αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του νέου μεγάλου Δήμου"

Στηρίζει πλήρως την υποψηφιότητα του Πάνου Σκοτινιώτη για το νέο Δήμο Βόλου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρινίτσας Γιάννης Κερασιώτης και καλεί τους συντοπίτες του να συστρατευτούν στη μεγάλη αυτοδιοικητική συμμαχία, ώστε να εξασφαλιστούν καλύτεροι όροι για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Σε δήλωσή του, μετά την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου στη Μακρινίτσα όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Κοινότητας, ο κ. Κερασιώτης τόνισε ότι «η εμπειρία, η γνώση, οι αποδεδειγμένες διοικητικές ικανότητες του πρώην Νομάρχη Πάνου Σκοτινιώτη, είναι εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία στο ξεκίνημα του νέου μεγάλου Δήμου».
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Κοινοτάρχη Μακρινίτσας έχει ως εξής:  
«Η τοποθέτησή μας πολύ πιο πριν από την νέα διοικητική μεταρρύθμιση, το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», για την ένταξη της Κοινότητάς μας σε έναν ενιαίο σύγχρονο και ισχυρό Δήμο για την καλύτερη αντιμετώπιση και επίλυση των βασικών προβλημάτων της, ώστε να συνεχίσει να είναι ένας δυναμικός – ζωντανός παραδοσιακός οικισμός, ήλθε ως φυσική κατάληξη την κατάλληλη στιγμή.

Απόσπασμα από την εκδήλωση της Εναλλακτικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας (8/9/2010)