Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η Δημοκρατική Συμπολιτεία θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών

Τη βεβαιότητα ότι η «Δημοκρατική Συμπολιτεία» θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στο νέο Δήμο Βόλου, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μία μόλις εβδομάδα πριν την προσφυγή στις κάλπες. «Κανείς πια δεν αμφισβητεί την «παράσταση νίκης» του συνδυασμού μας», τόνισε ο κ. Σκοτινιώτης και πρόσθεσε ότι η «Δημοκρατική Συμπολιτεία» δεν ζητάει ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά ψήφο εμποστοσύνης, ελπίδας και προοπτικής.    Αναλυτικά, ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε:

Συνέντευξη τύπου

Δυναμικό «παρών» των κατοίκων Νέας Αγχιάλου

Ως βέβαιο Δήμαρχο υποδέχθηκαν τον Πάνο Σκοτινιώτη οι πολίτες της Νέας Αγχιάλου οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπολιτείας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, παρουσία και της Αντιπροέδρου της Βουλής Ροδούλας Ζήση. 
Μιλώντας στους δημότες της Νέας Αγχιάλου ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν «δημοψήφισμα» για το ποια Δημοτική Αρχή και ποιόν Δήμαρχο θα επιλέξουν για να οργανώσει το νέο, ενιαίο Δήμο Βόλου και να αντιμετωπίσει με ικανότητα τα μικρά, καθημερινά προβλήματα της πόλης που συνιστούν τον μεγάλο βραχνά των συμπολιτών.
«Απ’ την αρχή της προεκλογικής περιόδου εμείς επιμείναμε αυτοδιοικητικά», υπογράμμισε και ανέπτυξε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του, το οποίο αποτελεί – όπως είπε - συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες.
Ο κ. Σκοτινιώτης δήλωσε ότι η Νέα Αγχίαλος θα αποτελέσει την πύλη εισόδου του νέου Δήμου, ο οποίος με την αξιοποίηση του αεροδρομίου θα ανοίξει τα φτερά του στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Επίσης, αναφέρθηκε στο αρχαίο θέατρο Μικροθηβών, τονίζοντας ότι είναι ένα ανεπανάληπτο έργο το οποίο μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα της περιοχής και δεσμεύτηκε ότι ως νέα δημοτική αρχή του ενιαίου Δήμου θα ασκήσει πιέσεις για την εξεύρεση των οικονομικών πόρων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των ανασκαφικών ερευνών και την ανάδειξη του αρχαίου Θεάτρου.
Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» για τη δημιουργία έργων υποδομής που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος, με απόλυτη προτεραιότητα στην κατασκευή του έργου δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού Νέας Αγχιάλου.

Ομιλία στη Νέα Αγχίαλο

 

Ομιλία στη Νέα Αγχίαλο - Μέρος 3ο