Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Στηρίξη από ανθρώπους με πολυετή και ενεργή προσφορά στον τόπο

Κοινή επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας του Πάνου Σκοτινιώτη υπογράφουν επτά σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, με πολυετή ενεργή συμμετοχή και προσφορά στις τοπικές υποθέσεις, για την ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στην  επιστολή τους τονίζουν ότι τάσσονται υπέρ της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» επειδή διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιεραρχημένων προτάσεων και κοστολογημένων δράσεων, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, και τονίζουν ότι θα είναι παρόντες και μετά τις εκλογές για να συνεισφέρουν στη νέα αναγεννητική προσπάθεια της περιοχής. Καλούν δε τους πολίτες του νέου Δήμου Βολου να στηρίξουν τον συνδυασμό, ώστε να γίνει μια νέα αρχή και να πάει μπροστά ο τόπος.
Την επιστολή υπογράφουν οι Παντελής Λαζαρίδης, Γιάννης Βαρδούλης, Κώστας Αδαμάκης, Αλέκος Καραγεωργίου, Σταμούλης Μαλικέντζος, Σταύρος Κότσιρας και Μιχάλης Καλογερόπουλος, οι οποίοι αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Επίσκεψη σε υπηρεσίες

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης επισκέφθηκε χθες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου. Νωρίς το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ στην οδό Χατζηαργύρη, ενώ το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επισκέψεις στη Δημοτική Αστυνομία, τον Οργανισμό Κέντρου Εκπαίδευσης Παιδιού, τον ΔΕΟΒ, το ΔΗΚΙ και την Τεχνική Υπηρεσία, απ’ όπου δήλωσε ότι πρόκειται για μια νευραλγική και μάχιμη υπηρεσία, που μπορεί να υποστηρίξει όλους τους συνενούμενους Δήμους από 1.1.2011. «Θα στηριχθούμε στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου για την εκτέλεση του προγράμματός μας και την ποιότητα των έργων», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Συνεντεύξεις

Σήμερα Δευτέρα ο κ. Σκοτινιώτης θα παραχωρήσει στις 9:15 το πρωί συνέντευξη στο Ράδιο Ένα και στον Γιώργο Καρεκλίδη, ενώ το βράδυ θα  εμφανιστεί στην εκπομπή του Χρήστου Λουκά στην τηλεόραση του «ΑΣΤΡΑ», όπου θα μιλήσει για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και θα αναλύσει το πρόγραμμα  της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» για το μέλλον και τις προοπτικές του νέου Δήμου. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 10:30 το βράδυ.