Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών η «Ψαράδικη Βραδιά» στην Αγριά

Ξεκίνησαν  στην παραλία της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς οι εκδηλώσεις για την «Ψαράδικη Βραδιά», οι οποίες αποτελούν έναν από τους παλαιότερους θεσμούς της περιοχής, καθώς πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 48 χρόνια.    
Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Αγριάς και Αρτέμιδας κ. Ν. Στόϊκος «πρόκειται για μια σημαντική λαϊκή εκδήλωση που αποτελεί διέξοδο για τους συμπολίτες μας, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε. Γι’ αυτό, καλούμε όλους τους δημότες του ενιαίου Δήμου Βόλου να επισκεφθούν τη γιορτή και να διασκεδάσουν με το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Οι εκδηλώσεις είναι επιλεγμένες ώστε να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις προτιμήσεις όλων των ηλικιών, ενώ, όπως πάντα, στους επισκέπτες θα προσφερθούν γευστικότατα θαλασσινά εδέσματα έναντι συμβολικού τιμήματος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων».
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Προοπτικές προσέλκυσης Γάλλων τουριστών στο Βόλο

Τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε  ο Διευθυντής του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Παρίσι, κ. Θεοδ. Χαρτοματσίδης, ο οποίος πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος της δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης κ. Σ. Μπαρτζιώκα και η κ. Μ. Βικοπούλου, μέλος της Επιτροπής, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας του Δήμου Βόλου με το Γραφείο του ΕΟΤ στη γαλλική πρωτεύουσα, με στόχο την καλύτερη προβολή της περιοχής και την προσέλκυση Γάλλων τουριστών.

Δήλωση Δημάρχου Βόλου για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου

Σχετικά με την απόφαση την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Β΄ Εθνική κατηγορία, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Φαίνεται πλέον καθαρά πως αυτό που μεθοδεύεται από εκείνους που διοικούν ανεξέλεγκτα το ποδόσφαιρο, με την ανοχή της συντεταγμένης πολιτείας και χωρίς την εφαρμογή γενικών κανόνων δικαίου, δεν είναι  η αναγκαία κάθαρση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά το να βρεθούν, για μια ακόμη φορά, εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να παραμένει ανέγγιχτο το σύστημα του παράνομου τζόγου, που γεννά και αναπαράγει φαινόμενα κερδοσκοπίας, σήψης και διαφθοράς. Θύμα αυτών των μεθοδεύσεων γίνεται και η ιστορική ομάδα της πόλης μας, ο  Ολυμπιακός.