Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στο τελικό στάδιο το έργο αποφόρτισης του Κραυσίδωνα για την αντιπλημμυρική θωράκιση συνοικιών του Βόλο

Ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η κατασκευή του τελικού τμήματος του έργου «Αποφόρτιση Χειμάρρου Κραυσίδωνα από όμβρια ύδατα του αστικού ιστού και συλλογή – εκτροπή – εκβολή αυτών στη θάλασσα». Οι εργασίες θα διαρκέσουν ένα δεκαήμερο περίπου και θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν και να αποδοθούν σύντομα σε λειτουργία οι οδικές αρτηρίες Γρ. Λαμπράκη, Αθηνών και Λαρίσης, στο ύψος της γέφυρας Κραυσίδωνα, όπου αναγκαστικά θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακή αναστάτωση. 
Αρχικά θα αποκοπεί το τμήμα της οδού Γρ. Λαμπράκη στην κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο και στη συνέχεια στο ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα. Μ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων προς Λάρισα μέσω των οδών Λαμπράκη και Λαρίσης, ενώ η αντίστροφη κίνηση από Λάρισα προς Βόλο θα γίνεται μέσω των οδών Λαρίσης, Αθηνών, Σέκερη και Λαμπράκη.

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στον Βολιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή Κώστα Φιλιππίδη

Τα συγχαρητήριά του στον 24χρονο αθλητή του Γ.Σ. Βόλου Κώστα Φιλιππίδη, για την κατάκτηση της έκτης θέσης στο άλμα επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Νταεγού, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, αναφέροντας σε επιστολή του τα ακόλουθα:
«Η εντυπωσιακή επιτυχία σου στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  Στίβου της Νταεγού,  καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στο άλμα επί κοντώ και ισοφαρίζοντας το εθνικό ρεκόρ, μας έδωσε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια. Η παγκόσμια αυτή διάκρισή σου αποτελεί ξεχωριστή τιμή  για το Βόλο και την Ελλάδα.
Σε παρακαλώ να δεχθείς τα θερμότατα συγχαρητήρια όλων  μας για τις συνεχείς προσπάθειες, τους κόπους, τις υψηλές επιδόσεις και τις παγκόσμιες επιτυχίες σου στο σπουδαίο αυτό άθλημα. Σου ευχόμαστε από καρδιάς να είσαι πάντα γερός και να μας χαρίσεις ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή σου, όπως φυσικά και στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου για τη στήριξη που προσφέρει και την ανεκτίμητη προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον κλασικό αθλητισμό».

Ο Δήμαρχος Βόλου συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές

Ευχές για καλή επιτυχία στις σπουδές και τη ζωή τους, απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης προς τους μαθητές σχολείων της πόλης που πέτυχαν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ, απευθυνόμενος στους νέους που δεν κατάφεραν να εισαχθούν, τονίζει ότι υπάρχουν πολλές άλλες διέξοδοι, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην παραγωγή.
Αναλυτικά, ο κ. Σκοτινιώτης επισημαίνει σε δήλωσή του τα ακόλουθα: