Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη στον Δήμαρχο Βόλου

Την αποφασιστικότητα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου να γίνει μια νέα αρχή για την ομάδα, ξεπερνώντας αντιλήψεις και πρακτικές του παρελθόντος, μετέφεραν σήμερα στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.
Πιο αναλυτικά, επίσκεψη στον κ. Σκοτινιώτη πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δ. Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γρ. Ζάγκας, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Ν. Αθηναίος και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Γ. Καρεκλίδης, με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διοίκηση. 

Δεσμεύσεις για τις ελλείψεις στον Περιφερειακό

Θετικά αντιμετωπίζονται από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων οι προτάσεις που διατύπωσε o Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, σε σχέση με την αντιμετώπιση των σοβαρότατων ελλείψεων στον Περιφερειακό δρόμο του Βόλου, στο τμήμα από Α/Κ Λαρίσης μέχρι Γορίτσα. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Διευθυντή Οδικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων κ. Θ. Πανουτσόπουλου, στην πρόσφατη επιστολή του Δημάρχου Βόλου.
Όπως είναι γνωστό, για το σοβαρότατο αυτό θέμα ο κ. Σκοτινιώτης είχε απευθυνθεί εγγράφως στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων, παρουσιάζοντας αναλυτικά και τεκμηριωμένα τα συγκεκριμένα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στο αναφερόμενο τμήμα του Περιφερειακού (τελική αντιολισθηρή στρώση κυκλοφορίας, τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων, αντικατάσταση τμημάτων στηθαίων που έχουν καταστραφεί μετά από οδικά ατυχήματα, ηχοπετάσματα, βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού,   συνεχείς βλάβες στους ισόπεδους σηματοδοτούμενους κόμβους Μελισσατίκων, Φυτόκου και Αγ. Βαρβάρας, θέματα ασφάλειας των πεζών σε όλο το μήκος του δρόμου, αντιπλημμυρικά έργα που προβλέπει η μελέτη ανάντι του Περιφερειακού, σύνδεση της οδού Ζάχου με την γέφυρα του Κραυσίδωνα κλπ.).