Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Στον Δήμαρχο Βόλου η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κολύμβηση, πόλο), υπογραμμίζοντας ότι στόχος της διοίκησης είναι να αναδείξει το σωματείο σ’ έναν από τα μεγαλύτερα της περιφέρειας, σε επίπεδο ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής Νίκης ζήτησαν από τον Δήμο να στηρίξει τις δράσεις του Συλλόγου και την καλή λειτουργία των τμημάτων, ενισχύοντας την προσπάθεια των αθλητών σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, επισήμαναν την ανάγκη συνεργασίας Δήμου και Ερασιτεχνικής για τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με κοινωνικό χαρακτήρα.

Εκπροσώπηση του Δήμου Βόλου στη νέα διοίκηση του «Δικτύου ROM»

O Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Χαυτούρας εκπροσωπεί τον Δήμο Βόλου στο Πανελλαδικό Δίκτυο ΟΤΑ για την υποστήριξη των Ελλήνων Τσιγγάνων «Δίκτυο ROM».
Ο κ. Χαυτούρας εξελέγη μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Δικτύου κατά τη διάρκεια της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια Επιτροπή συμμετέχουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Λάρισας Κ. Καλαμπαλίκης και η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Δ. Συγγελάκη. Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ο Δήμαρχος Ήλιδας Ι. Λυμπέρης.

«Παρών» ο Δήμος Βόλου στον εορτασμό για τα 262 χρόνια από την ίδρυση του Ροστώβ

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης Φώτης Λαμπρινίδης εκπροσώπησε το Δήμο Βόλου στις εκδηλώσεις για τα 262 χρόνια από την ίδρυση της αδελφοποιημένης με το Βόλο ρωσικής πόλης Ροστώβ, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου του Ροστώβ κ. Μιχαήλ Ανατόλιεβιτς  Τσερνίσεφ.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερη συνάντηση του Αντιδημάρχου Βόλου με τον Δήμαρχο του Ροστώβ, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία βούληση για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Δήμων και αναζήτηση νέων μορφών συνεργασίας, θέμα το οποίο είχε τονιστεί ιδιαίτερα κατά την επίσκεψη της πολυμελούς  αντιπροσωπείας  του Δήμου Βόλου στο Ροστώβ, τον περασμένο Μάιο, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη και με τη συμμετοχή των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Ο Δήμος Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για τους εθελοντές του Πρωταθλήματος Πόλο

Εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών που εργάστηκαν για τη διεξαγωγή του 16ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Ανδρών, το οποίο φιλοξενήθηκε με επιτυχία στην πόλη του Βόλου από τις 27 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει ο Δήμος Βόλου την ερχόμενη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης θα απευθύνει συγχαρητήρια στους 160 περίπου Βολιώτες και Βολιώτισσες, από 10 έως 72 ετών,  για την εθελοντική εργασία που προσέφεραν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχής διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο, και θα τους ευχαριστήσει για την άψογη ανταπόκρισή τους στον τομέα όπου είχαν οριστεί.