Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο Πρόεδρος του ΟΣΕ την Παρασκευή στο Βόλο

Στο Βόλο θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, έπειτα από  πρόσκληση του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, ο  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων. Σε συνέχεια της πρόσφατης συνεργασίας που είχε με τον κ. Σκοτινιώτη στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, ο κ. Θεοφανόπουλος θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση ζωτικών θεμάτων της πόλης του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής, αρμοδιότητας του ΟΣΕ, όπως η ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου-Λάρισας, η ισόπεδη διάβαση της οδού Παγασών, η επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής στο λιμάνι μέχρι τον γ΄ προβλήτα, η τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων σε διαβάσεις εντός της πόλης κ.α.

Συντονισμός δράσης ενάντια στο «χαράτσι»

Διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου και μέλη του Περιφερειακού Γραφείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, είχε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Φ.Λαμπρινίδης, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Βόλου, με θέμα τον συντονισμό δράσης των τοπικών φορέων προκειμένου να αποτραπεί η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Οι συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που προβλέπονται στο σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Λαμπρινίδης είχε σήμερα σχετικές συζητήσεις με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Ε.Κ.Β. Θ. Παπαδημόπουλο και Δ. Βασιλείου και το μέλος της Διοίκησης Κ. Κωνσταντίνου, καθώς επίσης με τα στελέχη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Θ. Σιαφά και Δ. Πόρποδα.

Εντείνει τη δράση της η Δημοτική Αστυνομία Βόλου

Για τους βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθεί η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας το επόμενο διάστημα ενημέρωσε σήμερα το προσωπικό της υπηρεσίας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χ. Τσαμπάζης, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Είχε προηγηθεί συνεργασία του Αντιδημάρχου με τον Διευθυντή και τους προϊσταμένους της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τα θέματα της υπηρεσίας.