Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κοινό μέτωπο Δήμου Βόλου και Εργατικού Κέντρου

Τα οξυμένα εργασιακά προβλήματα και η επικείμενη έναρξη των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας και αυτεπιστασίας, που αναμένεται να συμβάλουν το επόμενο διάστημα στην τόνωση της απασχόλησης στην περιοχή, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη με τον Πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο

Για τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου ενημέρωσαν σήμερα τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Ν. Μοσχοτζόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου  Εργαζομένων κ. Γ. Τσιώμου, οι οποίοι μετέφεραν την αγωνία όλων για το μέλλον του νοσηλευτικού ιδρύματος και την επαρκή κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της περιοχής.

Τελεσίγραφο σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για την απομάκρυνση αυθαιρέτων κατασκευών

Η Διεύθυνση Πολεοδομίας Βόλου συνεχίζει τη συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αντιμετώπιση αυθαίρετης εγκατάστασης και λειτουργίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος. Όπως είναι γνωστό, στο πρόσφατο παρελθόν είχαν εντοπιστεί αυθαίρετες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας, εκτός των άλλων, σε ταράτσα ξενοδοχείου, στην οδό Αργοναυτών 24 και Ηπείρου καθώς και στην οροφή αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, στην οδό Αθηνών με  Χατζηπέτρου. Για τις κεραίες αυτές, όπως και για όλες τις υπόλοιπες, υποβλήθηκε καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ., συντάχθηκαν εκθέσεις αυτοψίας αυθαίρετων κατασκευών και επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.