Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μαθητές προβάλλουν το Βόλο και τη Μαγνησία ως ιδανικό προορισμό σχολικών εκδρομών

Πρεσβευτές του τόπου τους γίνονται μαθητές σχολείων της Μαγνησίας, οι οποίοι δημιούργησαν βίντεο για την τουριστική προβολή της περιοχής και την ανάδειξή της σε ιδανικό προορισμό μαθητικών εκδρομών, στο πλαίσιο πανελλαδικής καμπάνιας του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Αγαπώ και προβάλλω τον τόπο μου». Πρόκειται για τους μαθητές του Α1 τμήματος του 1ου Λυκείου Νέας Ιωνίας, του Εσπερινού Γυμνασίου Βόλου και του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού, οι εργασίες των οποίων παρουσιάστηκαν σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου παρουσία του Δημάρχου  κ. Πάνου Σκοτινιώτη.

Αποτελεσματική επιχείρηση ενάντια στο παρεμπόριο

Οργανωμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό παράνομων μικροπωλητών στο παραλιακό μέτωπο μέχρι και τον Άναυρο, πραγματοποίησαν σήμερα άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου συνεπικουρούμενοι από ένα όχημα της Λιμενικής Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων για το παρεμπόριο που διενεργούν τα μικτά κλιμάκια των συναρμόδιων υπηρεσιών αλλά ήταν έκτακτη, εντοπίστηκαν 10 παράνομοι μικροπωλητές και έγιναν κατασχέσεις δεκάδων προϊόντων διαφόρων ειδών.

Συγχαρητήρια Π. Σκοτινιώτη στην ομάδα μπάσκετ της Μεταμόρφωσης

Τα συγχαρητήριά του στην ομάδα μπάσκετ ανδρών της Μεταμόρφωσης για την άνοδό της στη Β΄ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ,  εκφράζει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τονίζοντας σε  δήλωσή του τα ακόλουθα: «Με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις οι ομάδες του Βόλου σε όλα τα αθλήματα συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Αυτή τη φορά η πόλη μας γιορτάζει τη σπουδαία αθλητική νίκη της ομάδας μπάσκετ ανδρών της Μεταμόρφωσης, η οποία, μετά από την εντυπωσιακή πορεία που διέγραψε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας και την νίκη της επί του Άργους Ορεστικού στον τελευταίο αγώνα της περιόδου, πέτυχε την άνοδό της στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή τους. Είμαστε βέβαιοι ότι οι διακρίσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά».