Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Οι 33 κορυφαίες ομάδες του κόσμου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων

Από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο ένα ακόμη κορυφαίο, παγκόσμιο αθλητικό γεγονός. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων 2012, ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβουν μέρος οι 33 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Το χρυσό και τα λοιπά μετάλλια της διοργάνωσης  θα διεκδικήσουν οι ομάδες των εξής χωρών: Αργεντινής, Αυστρίας, Λευκορωσίας, Βραζιλίας, Καναδά, Κίνας, Κολομβίας, Κροατίας, Τσεχίας, Αιγύπτου, Φινλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ελλάδας, Ουγγαρίας, Ισραήλ, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Καζακστάν, Μεξικού, Ολλανδίας, Νέας Ζηλανδίας, Περού, Ρωσίας, Σερβίας, Σιγκαπούρης, Σλοβακίας, Ισπανίας, Ελβετίας, Ουκρανίας, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Βενεζουέλας.

Υπογράφεται τη Δευτέρα η σύμβαση για το έργο Γορίτσα- Αγριά του Περιφερειακού

Μετά από την παρέμβαση του Δημάρχου Βόλου Π.Σκοτινιώτη στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σταύρο Καλογιάννη και στη συνέχεια τις αντίστοιχες παρεμβάσεις βουλευτών του Νομού,  υπογράφεται τελικά την ερχόμενη Δευτέρα 27 Αυγούστου η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της αρτηρίας Παράκαμψης Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου από Γορίτσα μέχρι έξοδο στην παραλιακή οδό Βόλου-Αγριάς, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου.

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Νέων Επιχειρηματιών

Τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία  του Επιμελητηρίου Νέων Επιχειρηματιών του Νομού Μαγνησίας. Το Επιμελητήριο εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του,  κ.κ. Βασίλη Χριστοδουλιά, Θεόδωρο Καραλή, Αρχιμήδη Καρεκλίδη,  Απόστολο Νάσιο. Οι νέοι επιχειρηματίες κατέθεσαν υπόμνημα αιτημάτων και προτάσεων στο Δήμαρχο Βόλου. Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της αντιπροσωπείας αναφέρθηκαν ιδιαίτερα σε ζητήματα όπως το παρεμπόριο και τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία των τοπικών επιχειρήσεων.