Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλου με τον Πρόεδρο Διοίκησης του Π.Θ. Ν.Ζούμπο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, βολιώτης καθηγητής Παθολογίας - Αιματολογίας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Νίκος Ζούμπος, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Ζούμπος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το ρόλο του Συμβουλίου και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα όσον αφορά τη λειτουργία του Ιδρύματος.

Ο Δήμος Βόλου δρομολογεί την επέκταση του υπόστεγου όπου στεγάζεται η «Αργώ»

Την έγκριση του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. για την επέκταση και πλαγιοκάλυψη του υπόστεγου όπου στεγάζεται η «Αργώ» στο λιμάνι του Βόλου, ζητεί ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα  Σύμβουλο του Οργανισμού Γ.Πρίγκο. Όπως είναι γνωστό, έχει επιτραπεί στο Δήμο Βόλου η χρήση μεταλλικού υπόστεγου που βρίσκεται στο Β΄ προβλήτα του λιμένος Βόλου, για τη στέγαση του σκάφους της «ΑΡΓΩ», κατά κανόνα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ο Δήμος Βόλου παρών σε διεθνή συνάντηση για τον τουρισμό κρουαζιέρας στη Μασσαλία

Σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια συνέδρια για την κρουαζιέρα με τίτλο «Seatrade Med 2012», που πραγματοποιήθηκε 27-29 Νοεμβρίου στη Μασσαλία της Γαλλίας, συμμετείχε ο Δήμος Βόλου από κοινού με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με στόχο την παρουσίαση των δυνατοτήτων της περιοχής για την πληρέστερη ενημέρωση των εταιρειών κρουαζιέρας.

Επίσκεψη Λετονών σπουδαστών στο ΔΙΕΚ Βόλου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Leonardo da Vinci», τέσσερις σπουδαστές από τη Λετονία επισκέφθηκαν το Δημοτικό Ι.Ε.Κ. Βόλου το διάστημα από 4-24 Νοεμβρίου, με σκοπό να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να γνωρίσουν τη χώρα μας και τον πολιτισμό της. Κατά το διάστημα της παραμονής τους στο Βόλο οι  σπουδαστές,  οι εκπαιδευτές  και  η διοίκηση του Δ.Ι.Ε.Κ. φρόντισαν ώστε η εμπειρία να τους μείνει αξέχαστη.