Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δήμος Βόλου: «Γιορτάζουμε όλοι μαζί. Όλοι έχουν δικαίωμα στη γιορτή»

Μ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων πολιτισμού και αλληλεγγύης, στο κέντρο, στις συνοικίες και σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ο Δήμος Βόλου θα γιορτάσει φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ελάχιστο οικονομικό κόστος και με οικολογική ευαισθησία. Κύριοι άξονες των εκδηλώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν την 1η Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 12 Ιανουαρίου 2013, αποτελούν η συμμετοχή, η συλλογικότητα, ο εθελοντισμός, η κοινωνική αλληλεγγύη,  η αισιοδοξία και η ελπίδα.

Ενδιαφέρουσα ημερίδα της ΔΕΥΑΜΒ την Παρασκευή στο Δημαρχείο Βόλου

Ημερίδα με θέμα “Υδροδότηση του Ενιαίου Δήμου Βόλου: Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές”, διοργανώνει η ΔΕΥΑΜΒ την  ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 9:30π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Μεταξύ των εισηγητών είναι η Διευθύντρια Δ/νσης Υγειονομικής Μηχανικής και Υγιεινής Περιβάλλοντος του Υπουργείου Υγείας κ.Βασιλική Καραουλή, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης κείμενο-παρέμβαση του ομότιμου καθηγητή του Τμήματος Διαχείρισης Αστικών Υδάτινων Πόρων του Τεχνικού Πανεπιστημίου Βερολίνου A. Grohman.

Στο Βόλο οι προκριματικοί αγώνες βόλεϊ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Βόλο θα περάσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ Κορασίδων, η οποία θα υποδεχθεί στην πόλη μας πέντε ομάδες της Ευρώπης, στο πλαίσιο των προκριματικών για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 3 έως 7 Ιανουαρίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και είναι μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ.

Ημερίδα για τους απόφοιτους και σπουδαστές του ΔΙΕΚ Βόλου

Το Δημοτικό ΙΕΚ Βόλου διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη συνέχιση των σπουδών των αποφοίτων του και τη συνεργασία του εκπαιδευτικού ιδρύματος με πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, στο χώρο του ΔΙΕΚ και ώρα 12.00π.μ. Εισηγήτρια της ημερίδας  θα είναι η κυρία Άρτεμις Ψαριανού, ΒΑ, DipM, ACIM, MA και απευθύνεται σε όλους τος απόφοιτους του ΔΙΕΚ, αλλά και στους σπουδαστές που φοιτούν τώρα στη σχολή.