Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Άνοιγμα σε τουριστικές αγορές της Ασίας επιχειρεί ο Δήμος Βόλου

Το έντονο ενδιαφέρον της εταιρείας “Turkish Airlines” για συνεργασία με το Δήμο Βόλου επαναβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα στη Λάρισα, πριν από τη σύσκεψη που οργανώθηκε στην Περιφέρεια,  ο Δήμαρχος κ.Πάνος Σκοτινιώτης με τη Γενική Διευθύντρια Ελλάδας Gülay Öztürk και στελέχη της εταιρείας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια γόνιμων επαφών που είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα από την  Πρόεδρο της δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σ.Μπαρτζιώκα και συμφωνήθηκε οι δυο πλευρές να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους για την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων ανάμεσα στο Βόλο και χώρες της ασιατικής ηπείρου.

Προχωρούν οι διαδικασίες για την Πολεοδομική Μελέτη του Μαράθου

Το θέμα εξέτασης των ενστάσεων και γενικότερα όλων των διαδικασιών που αφορούν την Πολεοδομική Μελέτη Μαράθου, της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου, θα εξεταστεί μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την ερχόμενη Τρίτη 12.2.2013. Η Πολεοδομική Μελέτη του Μάραθου είναι μία από τις μελέτες οι οποίες βρίσκονταν «ξεχασμένες» επί σειρά ετών στις Υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ, γεγονός που προκάλεσε τεράστια ταλαιπωρία σε δεκάδες ιδιοκτήτες και παράλληλα «φρέναρε» τον οποιοδήποτε πολεοδομικό σχεδιασμό της περιοχής. Η εξέλιξή τους ξεμπλόκαρε έπειτα από επίμονες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα τμήματα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. στη Νέα Αγχίαλο

Σε ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με κέφι και καλή διάθεση, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη των τμημάτων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Βόλου στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Δαίδαλος». Οι επιμορφωτές, οι υπεύθυνοι και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας, της Χορωδίας και του τμήματος Παραδοσιακών Χορών, καθώς και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ανταλλάσσοντας ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και κερδίζοντας δώρα με τρεις δωροεπιταγές που κληρώθηκαν από καταστήματα της Ν.Αγχιάλου.