Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Στο Βόλο ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Στο Βόλο αναμένονται την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος B. Γεωργιάδης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Σωτήριος Γεωργακόπουλος, στο πλαίσιο επίσκεψης που θα πραγματοποιήσουν στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι κ.κ. Γεωργιάδης και Γεωργακόπουλος στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ενώ στη συνέχεια (07:00μ.μ) θα μεταβούν στο Δημαρχείο Βόλου, όπου θα έχουν αρχικά συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη και αμέσως μετά θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συνεργασία Δήμου Βόλου – Περιφέρειας Θεσσαλίας για την ανάδειξη των περιπατητικών διαδρομών

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου μεταξύ της Προέδρου Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Σ.Μπρατζιώκα και του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων κ.Γιώργου Καλτσογιάννη, στο πλαίσιο επίσκεψής του στους χώρους του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου.

Αποκριάτικη εκδήλωση ρετρό στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Τραγούδια μιας άλλης εποχής, τραγούδια της παλιάς Αθήνας, των αστών και του λαού, τραγούδια που γέμισαν μιαν ολόκληρη εποχή και ονομάστηκαν ρετρό, τραγούδια που έμειναν για πάντα στις καρδιές των ανθρώπων θα αποδώσουν σπουδαστές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Βόλου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα εμπλουτιστεί με χορογραφίες που θα αποδώσουν χορευτές της Δημοτικής Σχολής Χορού Βόλου και του Κέντρου Νεότητας Χιλιαδούς του Δήμου Βόλου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο φουαγιέ του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Ινδονησιακή βραδιά με μουσική, χορό και …εξωτικά εδέσματα στην Παλαιά Ηλεκτρική

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία θα κυριαρχήσει ο μουσική, ο χορός αλλά και οι γευστικές απολαύσεις, θα ολοκληρωθούν τα εργαστήρια Ινδονησιακής γεύσης, χορού και μουσικής που θα παραδώσουν οι Ινδονήσιοι οι οποίοι φιλοξενούνται από το Δήμο Βόλου για τις εκδηλώσεις «Καρναβάλι του Κόσμου 2013: Από τη Βραζιλία στην Ινδονησία», στο πλαίσιο συνεργασίας με την Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Ελλάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα στην Π.Ηλεκτρική.