Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας από το Βόλο σε όλο τον πλανήτη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου, το βράδυ της Κυριακής, η Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Γυναικών, παρουσία εκπροσώπων της Διεθνούς Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (FINA), του Προέδρου και στελεχών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Δημάρχου Βόλου, εκπροσώπων των τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου, που επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στις αθλήτριες των εθνικών ομάδων 15 χωρών από τις 5 ηπείρους.

Το πρόγραμμα αγώνων του 10ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Γυναικών

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι αγώνες του 10ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Νέων Γυναικών, μετά από την εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην παραλία του Βόλου. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 15 ομάδες χωρών από τις πέντε ηπείρους και συγκεκριμένα: Καναδάς, Αυστραλία, Ελλάδα, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Καζακστάν, Ισπανία, Νέα Ζηλανδία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ρωσία και Νότια Αφρική. Οι αγώνες διεξάγονται από 19 έως 25 Αυγούστου στα δημοτικά κολυμβητήρια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Συνδιοργανωτές είναι η Παγκόσμια Κολυμβητική Ομοσπονδία (FINA), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου  και ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Α.Παπαρσένος: Δεδομένη η βούληση των αποδήμων Μαγνήτων για προσφορά στη γενέτειρα τους

Τη διαβεβαίωση ότι το νέο Δ.Σ. του Παγκόσμιου Σωματείου Αποδήμων Μαγνήτων “Το Κοινόν των Μαγνήτων”, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο έργο προβολής του Βόλου και της Μαγνησίας στο εξωτερικό, παρέχει ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου κ.Αχιλλέας Παπαρσένος απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη. Επισημαίνεται ότι στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τον κ.Παπαρσένο, ο Δήμαρχος υπογράμμιζε μεταξύ άλλων τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο Δήμος Βόλου στη συσπείρωση και σύνδεση  των  αποδήμων συμπατριωτών μας με την ιδιαίτερη πατρίδα τους, προσδοκώντας στην αξιοποίηση των γνώσεων, της εμπειρίας και της θέλησής τους για προσφορά, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάει ο τόπος μας.