Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Π.Σκοτινιώτης: Άμεση προτεραιότητα η μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου

Την ανάγκη να τεθεί σε άμεση προτεραιότητα, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η υλοποίηση του έργου ανέγερσης νέων κτιριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, στην έκταση που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Βόλου για το σκοπό αυτό, επισημαίνει ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης σε επιστολή του προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.Νικόλαο Δένδια. Ο κ.Σκοτινιώτης τονίζει συγκεκριμένα ότι με την υλοποίηση του έργου αυτού και το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου θα ανακουφιστεί και η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα διευκολυνθεί επιχειρησιακά.

Νέες εργασίες αναβάθμισης του δικτύου αγροτικής οδοποιίας

Εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του δικτύου αγροτικής οδοποιίας στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Βόλου, ξεκινούν το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη σήμερα ανάμεσα στον Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Ανάληψη Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης». Η συνολική δαπάνη του έργου θα ανέλθει στις 171.000 ευρώ και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας ενός έτους.

Η Μακρινίτσα γιορτάΖΕΙ…και υποδέχεται τους επισκέπτές της

Αυξημένη πληρότητα παρατηρείται στη Μακρινίτσα, τον πλέον δημοφιλή παραδοσιακό χειμερινό προορισμό του Δήμου Βόλου, για τις ημέρες των εορτών. Ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Μακρινίτσας έχει φροντίσει για την καλύτερη δυνατή διαμονή των επισκεπτών, αντιμετωπίζοντας μικρά καθημερινά προβλήματα και εξασφαλίζοντας γιορτινή ατμόσφαιρα με τον κατάλληλο διάκοσμο και με διάφορες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν καθ’όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου έως και τα Φώτα.