Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: «Πάνω σε σταθερά θεμέλια οικοδομούμε έναν Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και καινοτόμο»

«Γέφυρα» για την επόμενη πενταετία χαρακτήρισε την παρούσα δημοτική περίοδο, που σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης παρουσιάζοντας σήμερα τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής κατά την πρώτη τριετία του «Καλλικρατικού Δήμου Βόλου. «Είμαστε περήφανοι γιατί καταφέραμε να “φέρουμε το καράβι στα ίσια”. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Σταθερά, αποφασιστικά, δημιουργικά, ενωτικά», τόνισε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους εκατοντάδες Βολιώτες που κατέκλυσαν την αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους του κινηματογράφου «Αχίλλειον» για να παρακολουθήσουν τον απολογισμό της τριετίας.

Νατάσα Οικονόμου: Κρατήσαμε το Δήμο όρθιο

Σημαντική στιγμή για τη Δημοτική Αρχή χαρακτήρισε τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης του απολογισμού για την πρώτη τριετία του «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου η Αντιδήμαρχος Νατάσα Οικονόμου, μιλώντας στην εκπομπή «Το μαγκαζίνο της Θεσσαλίας» του τηλεοπτικού σταθμού «ΘΕΣΣΑΛΙΑ T.V.». Κι αυτό γιατί θα έχει την ευκαιρία, όπως είπε, να επικοινωνήσει στους πολίτες το έργο της, με τα θετικά και αδύναμα σημεία του.

Δ. Δερβένης: Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών

Το σοβαρό έργο της Δημοτικής Αρχής σε τομείς που δεν είναι ορατοί, αλλά είναι πολύ σημαντικοί για τη σωστή λειτουργία του Δήμου στο παρόν και στο μέλλον, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Δερβένης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» του ASTRA. Ο κ.Δερβένης κάλεσε όλους τους συμπολίτες να παραβρεθούν στη σημερινή εκδήλωση του απολογισμού, απευθυνόμενος κυρίως σε όσους ασκούν κριτική στο Δήμο, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για το τι πέτυχε και τι δεν πέτυχε η Δημοτική Αρχή σε όλους τους τομείς.