Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Ο Δήμος Βόλου πρωτοπορεί στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής

Σε μια ακόμη αναγνώριση ότι ο Δήμος Βόλου είναι από τους Δήμους που πρωτοπορούν στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και σε συνέχεια των συμπερασμάτων της ημερίδας της «Πρωτοβουλίας των 5 δημάρχων» στο Βόλο, ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης κλήθηκε και συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υγεία και Κοινωνικό Κράτος", που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα με διοργανωτές τον Τομέα Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο κ.Σκοτινιώτης επισήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκη αναζήτησης ενός νέου μοντέλου κοινωνικής πολιτικής και υπογράμμισε τον κρίσιμο ρόλο που καλείται να παίξει στο θέμα αυτό η Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Δήλωση Π.Σκοτινιώτη για το θάνατο του Λ.Καλλιοτζή

Για το θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου Λευτέρη Καλλιοτζή, ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η τοπική κοινωνία, ο αθλητικός κόσμος και η οικογένεια της Νίκης Βόλου θρηνούν για το χαμό του Λευτέρη Καλλιοτζή, ενός ανθρώπου που τίμησε ως ποδοσφαιριστής την πόλη μας και υπηρέτησε τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας με ήθος και αξιοπρέπεια.
Ο Λευτέρης Καλλιοτζής υπήρξε σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αναδείχθηκε ως ένας από τους γνησιότερους και σημαντικότερους εκπροσώπους του τοπικού ποδοσφαίρου με τη σπουδαία καριέρα του στη θρυλική ομάδα της Νίκης της Α΄Εθνικής τη δεκαετία του ’60. 
Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».