Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Να εξηγήσει ο κ.Μπέος γιατί θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος πριν εκκαθαριστούν οι εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη

Να εξηγήσει στους Βολιώτες γιατί θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος του Βόλου, πριν εκκαθαριστούν οι εκκρεμότητες που έχει με τη Δικαιοσύνη, κάλεσε τον υποψήφιο Αχιλλέα Μπέο ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια σημερινής του συνέντευξής στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα καλησπέρα» της TRT με τον Σωτήρη Πολύζο. «Γνωρίζουμε ότι έχουν απαγγελθεί εις βάρος του βαρύτατες κατηγορίες, από σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, μέχρι εμπλοκή σε υποθέσεις στημένων αγώνων.

Συνέντευξη δημάρχου Βόλου στην εκπομπή "Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα" της TRT


Π.Σκοτινιώτης: Σταθερή επιλογή μας να λειτουργούμε ως παράγοντας ενότητας και συνοχής της τοπικής κοινωνίας

Το μήνυμα ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν πρέπει να εγκλωβίσει το Δήμο Βόλου σε ένα νοσηρό κλίμα που θα έχει οδυνηρές συνέπειες για την πόλη και την προοπτική της, έστειλε ο Δήμαρχος κ.Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης πολιτών στη Μακρινίτσα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, με τη συμμετοχή αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Μακρινίτσας. Ο κ. Σκοτινιώτης ενημέρωσε τους κατοίκους της Μακρινίτσας για το έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την πρώτη τριετία του νέου Δήμου Βόλου και παράλληλα παρουσίασε τους στόχους της επόμενης πενταετίας, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής να διασφαλίσει ότι ο Δήμος Βόλου θα παραμείνει σε τροχιά εξυγίανσης, ανάπτυξης και απαλλαγής από τον κομματισμό και τις πελατειακές σχέσεις. 

Αποκατάσταση βλάβης αγωγού της ΔΕΥΑΜΒ

Από τη Γενική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Από τις 8:30 σήμερα το πρωί σταμάτησε η εκτροπή των επεξεργασμένων λυμάτων προς Ξηριά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών που είχαν παρουσιαστεί στον καταθλιπτικό αγωγό έξω από τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων και στην εθνική οδό, στις Αλυκές, απέναντι από το πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ.
Κατόπιν αυτού τα επεξεργασμένα λύματα οδηγούνται και πάλι στη θαλάσσια περιοχή “Αγκίστρι”. Για την εξέλιξη ενημερώθηκαν  σχετικά οι αρμόδιες υπηρεσίες (Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Μαγνησίας, Διεύθυνση Υγείας και Κ. Μέριμνας, Γραφείο Προστασίας Περιβάλλοντος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου). 



Συναυλία Αλληλεγγύης για την στήριξη του Δικτύου Υποστήριξης Νέων Οικογένειας

Συναυλία για την οικονομική και κοινωνική ενίσχυση οικογενειών της πόλης που έχουν ανάγκη, διοργανώνουν ο Δήμος Βόλου – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού με τους εθελοντές – διαμεσολαβητές του Δικτύου Υποστήριξης Νέων και Οικογένειας (Δ.Υ.Ν.Ο.)  και ο Α΄ Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου, την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής. Στη συναυλία με τίτλο «Με άρωμα αναμνήσεων…» συμμετέχουν αφιλοκερδώς η σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου με τη συνοδεία στο πιάνο της Αννίτας Λεφάκη και η σοπράνο Κατερίνα Αποστολοπούλου με τη συνοδεία στο πιάνο της Νεκταρίας Παπαδημητρίου, ενώ θα χορέψουν ο Θέμης Μυλωνάς και η Φανή Παναγιωτίδου.