Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δήλωση Φώτη Λαμπρινίδη, Αντιδημάρχου Βόλου

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, μαζί με τους φίλους και συντρόφους μου, βλέπουμε να καρποφορεί η προσπάθεια συσπείρωσης και η συγκρότηση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών οι  οποίοι επιλέγουν έναν Δήμο Βόλου μακριά από εξαρτήσεις και μακριά από άδηλα συμφέροντα. Συγκροτείται μία μεγάλη παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη, πολύχρωμη, δημοκρατική, πάνω σε στέρεη προγραμματική βάση. Χαιρόμαστε γιατί από την πρώτη στιγμή αγωνιζόμαστε με τις όποιες δυνάμεις μας για την προοπτική αυτή, ακριβέστερα για τη συνέχιση και τη διεύρυνσή της, η οποία πρέπει να ακολουθήσει.
Γνωρίζουμε ότι σήμερα έγινε μόνον ένα βήμα. Το πρώτο, σημαντικό βήμα όμως, που άνοιξε το δρόμο. Στους δύο μήνες μέχρι τις εκλογές αλλά και την επόμενη περίοδο μας περιμένει ακόμα πιο δύσκολη προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε σθεναρά, με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και την πεποίθηση ότι οι πολίτες του Βόλου δεν αποδέχονται το ψευτοδίλημμα, «κομματισμός ή λαμογιά». Επιλέγουν θετικά την πόλη και το μέλλον της. 

Νέα δημοτική συμμαχία ευθύνης για το Βόλο και την προοπτική του

Την κοινή τους απόφαση να συγκροτήσουν ενιαία δημοτική παράταξη, με σαφές προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πλαίσιο, ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο του Βόλου ο νυν Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπολιτείας κ.Πάνος Σκοτινιώτης και ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Πολιτών κ.Απόστολος Παπατόλιας, παρουσία του πρώην Δημάρχου Βόλου κ.Δημήτρη Πιτσιώρη. Υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο κ.Πάνος Σκοτινιώτης. Αναφερόμενοι στην απόφασή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Παπατόλιας υπογράμμισαν ότι τολμούν να κάνουν υπέρβαση, ανταποκρινόμενοι στα μηνύματα μεγάλου μέρους της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Βόλου. Παρόντες στη συνέντευξη ήταν οι κ.κ.Σ.Σινέλης, Π.Μαστρογιάννης, Δ.Κουτσός και Ν.Πατσιαντάς.

Διαβάστε εδώ τις τοποθετήσεις: Δημ. Πιτσιώρη, Πάνου Σκοτινιώτη, Απ. Παπατόλια.

Συνέντευξη Τύπου για δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης


Π.Σκοτινιώτης: Στην Αγριά υλοποιούμε έργα υποδομής ιστορικής κλίμακας

Στην ιδιαίτερη θέση που κατέχουν οι δημοτικές ενότητες Αγριάς και Αρτέμιδας στο πλαίσιο του ενιαίου Δήμου Βόλου και στις προοπτικές που διανοίγονται για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, μέσα από το σχεδιασμό της ΔΕΥΑΜΒ για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης μιλώντας σε συγκέντρωση κατοίκων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα. Ξεκινώντας από ένα γενικότερο απολογισμό της πρώτης τριετίας του νέου Δήμου Βόλου, ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε καταρχάς ότι κεντρικό στόχο της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος και επιτεύχθηκε, ήταν να συνενωθούν ομαλά οι δημοτικές ενότητες και να εμπεδωθεί από τους δημότες το ταχύτερο δυνατό ότι ο νέος Δήμος είναι ένας και ενιαίος.