Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Δημάρχου Βόλου στο ASTRA TV

Συνέντευξη Δημάρχου Βόλου στο TRT

Συντονισμός των τοπικών φορέων για τις πυρκαγιές

Ο σχεδιασμός και οι δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές, ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Βόλου υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Πάνου Σκοτινώτη και με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των συναρμόδιων φορέων.

Το Δημοτικό Ι.Ε.Κ. Βόλου σε πανευρωπαϊκό πρόγραμμα Leonardo με θέμα το κόσμημα

Στην Κύπρο ταξίδεψαν πριν από λίγες μέρες εκπαιδευτικοί και σπουδαστές του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Leonardo Da Vinci, στο οποίο συμμετέχει το ΔΙΕΚ μαζί με άλλους 7 εταίρους από την Ευρώπη – εταιρίες και εκπαιδευτικές μονάδες. Τίτλος του προγράμματος είναι «Making jewellery –small enterprises for a big European crises» και στόχος η ενίσχυση των μικρών μονάδων αργυροχρυσοχοΐας και η στήριξή τους στην Ευρώπη της κρίσης, μέσω της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

Εγκαινιάζεται το Δημοτικό Κοινωνικό Κέντρο Άλλης Μεριάς

Το έκτο Κοινωνικό Κέντρο του Δήμου Βόλου, αλλά το πρώτο που δημιουργείται σε Τοπική Κοινότητα, και συγκεκριμένα στην Άλλη Μεριά, εγκαινιάζεται την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου, μετά τη θεία λειτουργία. Όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, με τη σύμφωνη γνώμη του  Δημάρχου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, το νεοσύστατο Κοινωνικό Κέντρο Άλλης Μεριάς θα φέρει το όνομα του τέως βουλευτή Μαγνησίας και Υπουργού Θανάση Νάκου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Στα εγκαίνια του Κέντρου έχουν προσκληθεί να παραστούν και μέλη της οικογένειας του Θ.Νάκου.

Ανοίγει το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»

Ξεκινά από αύριο Σάββατο 12 Απριλίου η λειτουργία του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο  Σκοτινιώτη. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην Ιάσονος 69 με Λώρη και τα τηλέφωνα είναι 24210 37132, 37246 και 37662. 

Π.Σκοτινιώτης: Η ριζική ανάπλαση της Πλάζ Αλυκών δημιουργεί νέες προοπτικές για την περιοχή

Ως μια σύγχρονη και λειτουργική ακτή, η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των λουομένων, θα λειτουργήσει από φέτος το καλοκαίρι η Πλαζ Αλυκών. Όπως είναι γνωστό, τη λειτουργία και εκμετάλλευση της Πλαζ ανέλαβε, έπειτα από δημόσιο διαγωνισμό που διενήργησε ο Δήμος Βόλου, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο ίδιο αντικείμενο σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με την υποχρέωση να προχωρήσει σε επενδύσεις για την αναβάθμιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων. Οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και για την πορεία τους ενημερώθηκε από κοντά σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου και εκ νέου υποψήφιος κ.Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο.