Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη, θα γίνει κατά τη διάρκεια ανοιχτής εκδήλωσης που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου).

16η Γιορτή Λουλουδιών στην Τοπική Κοινότητα Άλλης Μεριάς

Πραγματοποιείται φέτος για 16η συνεχή χρονιά η Γιορτή Λουλουδιών στην Άλλη Μεριά, με έκθεση λουλουδιών και παράλληλες εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, την αυθεντικότητα της ελληνικής φύσης και το καλό γούστο των δημιουργών. Η Γιορτή, ο οποία θα διαρκέσει από 25 Απριλίου έως 4 Μαΐου, διοργανώνεται από το Δήμο Βόλου - Δημοτική Ενότητα Πορταριάς σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της Άλλης Μεριάς και συγκεκριμένα το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας, τον Εξωραϊστικό-Πολιτιστικό Σύλλογο, που είναι η «ψυχή» της εκδήλωσης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, τον Αθλητικό Σύλλογο «ΙΑΣΩΝ», το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου και τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό «Ηλιοτρόπια». 

Τριήμερο εκδηλώσεων από το Δήμο Βόλου για τη ζωή και το έργο του Θεόφιλου Χατζημιχαήλ

Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη του έργου του πιο σημαντικού Έλληνα λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ, διοργανώνει το τριήμερο 9,10 & 11 Μαΐου 2014 ο Δήμος Βόλου - Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Όπως είναι γνωστό, ο Θεοφιλος για τριάντα περίπου χρόνια περιπλανήθηκε στα χωριά του Πηλίου ζωγραφίζοντας ασταμάτητα και αφήνοντας ως παρακαταθήκη αμέτρητα έργα που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη αντίληψή του για τη ζωγραφική.

Ν.Οικονόμου: Εκτός πραγματικότητας η κριτική Πατσιαντά για τηνκαθαριότητα

Για προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης και παραπλάνησης των δημοτών κάνει λόγο η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας και ΚΕΠ κ.Νατάσα Οικονόμου απαντώντας σε δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Μαργ.Πατσιαντά σχετικά με το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Συγκεκριμένα, η κ.Οικονόμου αναφέρει σε δήλωσή της τα ακόλουθα:«Θα περιμέναμε από τον κ. Πατσιαντά, με τη μακρόχρονη θητεία του στα αυτοδιοικητικά πράγματα, λιγότερη μιζέρια και περισσότερη ουσία και ορθολογισμό στην άσκηση της κριτικής του.