Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση Γενικής Διεύθυνση ΔΕΥΑΜΒ

​Σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε έκδοση λογαριασμών με αυξημένες χρεώσεις, από τη Γενική Διεύθυνση της ΔΕΥΑΜΒ διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
1. Σε κανένα λογαριασμό δεν έχει επιβληθεί, ούτε και πρόκειται να επιβληθεί, καπέλο, όπως ανακριβώς αναφέρεται στο δημοσίευμα.
2. Λόγω του συνεχώς μειούμενου προσωπικού και των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από τη μεγάλη γεωγραφική επέκταση της περιοχής ευθύνης της ΔΕΥΑΜΒ, παρουσιάστηκαν λάθη σε κάποιες καταμετρήσεις που έγιναν το τελευταίο πεντάμηνο του 2013, με αποτέλεσμα να εκδοθούν  λανθασμένοι λογαριασμοί.

"Πάμε Μπροστά" με πρόσωπο καθαρό, για το Βόλο του 2020

Κάλεσμα σε όλους τους Βολιώτες να παραστούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο «Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου), απευθύνει ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης.

Δήμος Βόλου: Εξυπηρέτηση εκλογικών συνδυασμών και υποψηφίων

Ενόψει της κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, στο Πρωτοδικείο Βόλου, ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27 Απριλίου 2014, ανακοινώνεται ότι:
Για την εξυπηρέτηση των εκλογικών συνδυασμών και των υποψηφίων, οι Υπηρεσίες του Ληξιαρχείου και του Δημοτολογίου θα λειτουργήσουν, την Κυριακή 27 Απριλίου 2014, από τις 10:00 ως τις 24:00, στις ακόλουθες Δημοτικές Ενότητες: Βόλου, Ν. Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, Αγριάς, Αρτέμιδας, Πορταριάς, Μακρινίτσας. 

Επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής στον Π. Σκοτινιώτη

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής κ.Γιαννάκης Ομήρου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας κ.Αδ.Μουζούρη και στελέχη της Κυπριακής Βουλής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Κύπρο σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, με τον κ.Ομήρου να κάνει εκτενή αναφορά στα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα στις προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού προβλήματος. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει πλέον να αξιοποιηθεί ως συγκριτικό πλεονέκτημα η γεωπολιτική θέση της Κύπρου, στο πλαίσιο μιας νέας εθνικής στρατηγικής, η οποία πρέπει να στηριχθεί σε συλλογική διαβούλευση και κοινές αποφάσεις.