Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Η διαφορετικότητα της κάθε περιοχής το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας

«Η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών ενοτήτων, με γνώμονα την ανάδειξη της ιδιαίτερης παραγωγικής, κοινωνικής, ιστορικής και πολιτισμικής ταυτότητας της κάθε περιοχής, αποτέλεσε πρωταρχική επιδίωξή μας τα τρία προηγούμενα χρόνια και στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθούμε και την επόμενη κρίσιμη πενταετία». Αυτό τόνισε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε σήμερα σε Σταγιάτες, Κατηχώρι και Πορταριά, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». 

Π.Σκοτινιώτης: Στόχος μας να γίνει ο Βόλος πόλη-πρότυπο στο θέμα της προσβασιμότητας ΑμεΑ

Τα συμπεράσματα ευρωπαϊκού προγράμματος που υλοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ με αντικείμενο την προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρίες στην πόλη, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια σημερινής εκδήλωσης στο Δημαρχείο. Η δράση αφορά το έργο «Διακυβέρνηση για τους Νέους (Governance for Youth) • Go4You» και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης «Μάγνητες Τυφλοί».

Π.Σκοτινιώτης: «Το βράδυ των εκλογών θα σημάνει το τέλος της χειραγώγησης της κοινωνίας». Συνέντευξη στην εφημερίδα "Θεσσαλία"

Ερ.: Διεκδικείτε μια νέα θητεία στο δήμο Βόλου, μέσα σε ένα ρευστό πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον που δεν ευνοεί τομές. Ποιες είναι οι νέες προτεραιότητες σας και πως πιστεύετε ότι θα μπορείτε να πετύχετε τους νέους στόχους σας.
Απ: Την περασμένη Δευτέρα, στην επιβλητική συγκέντρωση του συνδυασμού μαςστο Πανεπιστήμιο, παρουσιάσαμε τις 10+1 προγραμματικές μας προτάσεις για το Βόλο του 2020, που θα αλλάξουν ριζικά την πόλη μας, όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Προτεραιότητα των προτεραιοτήτων είναι οι επενδύσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και η περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. Και αυτό τώρα μπορούμε να το καταφέρουμε, γιατί αυτή την τριετία φέραμε το «καράβι στα ίσια» και αποδείξαμε ότι έχουμε τη βούληση και τη δύναμη να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όπου και όποτε χρειάζεται.