Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Π.Σκοτινιώτης: Πολύτιμη η συμβολή του ΤΕΕ στο σχεδιασμό έργων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της πόλης

Το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου Βόλου και ΤΕΕ Μαγνησίας επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια σημερινής επίσκεψης του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, ως επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». Ο Π.Σκοτινιώτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον απερχόμενο Πρόεδρο Σ.Αναγνώστου και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για τα σημαντικά θέματα του Δήμου, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά τον θεσμικό ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας, και τη βαρύνουσα σημασία που έχει η άποψή του στο σχεδιασμό έργων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της πόλης. 

Π.Σκοτινιώτης: Στηριζόμαστε και στηρίζουμε τη στενή σχέση συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο

Την κοινή τους βούληση να συνεργαστούν με στόχο τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία, την επίλυση προβλημάτων για την καλύτερη λειτουργία του ακαδημαϊκού ιδρύματος και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του προς όφελος της πόλης και των πολιτών, επανέλαβαν ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης και ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Χ.Σκάγιαννης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα με τη συμμετοχή καθηγητών Τμημάτων της Σχολής και υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά». 

Συναντήσεις Π.Σκοτινιώτη με εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της ΑΓΕΤ

Για την πορεία της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ και τα προβλήματα των εργαζομένων ενημερώθηκε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοστάσιο μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».

Συνεργασία Π.Σκοτινιώτη – Εμπορικού Συλλόγου

Πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της πόλης και την τόνωση της εμπορικής αγοράς, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, με τη συμμετοχή και υποψηφίων του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».  

Περιοδεία Π.Σκοτινιώτη σε ΙΚΑ, Εφορία και Δασαρχείο

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι στις 18 και 25 Μαΐου θα νικήσουν εκείνες οι δυνάμεις που μπορούν να διασφαλίσουν ότι ο Βόλος θα συνεχίσει να είναι μια πόλη δημοκρατική, ανοιχτή και δημιουργική, μια πόλη της αλληλεγγύης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, απηύθυνε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης στους εργαζομένους του ΙΚΑ Βόλου, της Εφορίας και του Δασαρχείου, όπου περιόδευσε σήμερα, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».

Π.Σκοτινιώτης: Το έργο, το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο, τα τρία μεγάλα όπλα του συνδυασμού μας

Στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο που επιτελέστηκε την πρώτη τριετία του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου, σε συνθήκες πραγματικού κατακλυσμού, αναφέρθηκε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ.Πάνος Σκοτινιώτης, κατά τη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» την Τρίτη στην Αγριά, ασκώντας παράλληλα αυστηρή κριτική στους ανθυποψηφίους του για την τακτική του μηδενισμού και απαξίωσης των πάντων που ακολουθούν. Ο κ.Σκοτινιώτης τόνισε ότι ο συνδυασμός του διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών με τρία μεγάλα όπλα: το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής, το καινοτομικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη κρίσιμη πενταετία και το δυνατό ψηφοδέλτιο, το οποίο χαρακτήρισε ως τη μεγάλη δύναμη του συνδυασμού.