Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συνέντευξη στη Θ-TV


Ο Γ.Καμίνης και ο Ι.Μπουτάρης μιλούν για τον Π.Σκοτινιώτη


Π. Σκοτινιώτης: Την πρώτη Κυριακή περνάμε, τη δεύτερη Κυριακή νικάμε!

«Την Κυριακή οι Βολιώτες θα αποδείξουν ότι ο Δήμος Βόλου είναι πολύ «βαριά φανέλα και θα κάνουν επιλογή ευθύνης», ήταν το ηχηρό μήνυμα που έστειλε ο Πάνος Σκοτινιώτης από το βήμα της σημερινής επιβλητικής σε όγκο και παλμό κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» στην παραλία του Βόλου, για να εισπράξει θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, ιδιαίτερα από τους νέους ανθρώπους που έδωσαν εντυπωσιακό “παρών”. «Αυτές οι εκλογές», πρόσθεσε ο κ.Σκοτινιώτης, «θα σημάνουν το τέλος της κομματικής χειραγώγησης της αυτοδιοίκησης. Και οι πολίτες θα κάνουν τη δική τους δημοκρατική επιλογή ευθύνης, δίνοντας στήριξη, από τον πρώτο γύρο, στο ψηφοδέλτιο μας, που πιστεύει στη δύναμη και τη χειραφέτηση της αυτοδιοίκησης». 
Ολόκληρη η ομιλία εδώ 

Συνέντευξη στον ASTRA TV


Αρχίζει η κατασκευή του έργου αποχέτευσης στη Δημοτική Ενότητα Ιωλκού


Προχωρούν οι διαδικασίες για την έναρξη κατασκευής ενός ακόμη έργου κορυφαίας περιβαλλοντικής και αναπτυξιακής σημασίας για τον ενιαίο Δήμο Βόλου και ειδικότερα για τη Δημοτική Ενότητα Ιωλκού. Πρόκειται για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, συνολικής δαπάνης 2.013.573,80 € (πλέον ΦΠΑ), με το οποίο επιτυγχάνεται η συλλογή και διάθεση των ακαθάρτων των οικισμών του πρώην Δήμου Ιωλκού στους υφιστάμενους αγωγούς ακαθάρτων της ΔΕΥΑΜΒ.

Το χορευτικό Νέας Αγχιάλου στην παλιά Αγχίαλο της Βουλγαρίας


Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του πραγματοποίησε το Χορευτικό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου, στην Πομόριε Βουλγαρίας κατά το τριήμερο 4 – 7 Μαΐου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, πολιούχου της πόλης.  Πρόκειται για την πόλη της παλιάς Αγχιάλου στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στο Bourgas και την ιστορική Μεσήμβρια. 

Ν.Πρίντζος για Π.Σκοτινιώτη: Έχετε θετική ιστορία στον τόπο, δεν είστε χθεσινός

Την ΕΑΣ Βόλου επισκέφθηκε σήμερα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, ως επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προεκλογικών του συναντήσεων με φορείς της πόλης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Νικήτα Πρίντζο να εξάρει τόσο το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής κατά την πρώτη τριετία του «Καλλικρατικού» Δήμου Βόλου, όσο και την προσωπική συμβολή του Δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη στην πρόοδο της περιοχής από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε διαχρονικά. 

Π. Σκοτινιώτης: Οι δυνάμεις της ευθύνης και της σταθερότητας θα σφραγίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών από την πρώτη Κυριακή


 «Ο κουρνιαχτός έχει κατακαθίσει. Είμαι βέβαιος ότι οι δυνάμεις της ευθύνης και της σταθερότητας θα σφραγίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών για το Δήμο Βόλου από την πρώτη Κυριακή, ψηφίζοντας για την πόλη και το μέλλον των παιδιών τους». Αυτό τόνισε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης σε συνέντευξή του στο Ράδιο Μαρκόνι και στον Γιώργο Κουμιώτη, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι η επιλογή που θα κάνουν οι Βολιώτες στον πρώτο γύρο, θα προδικάσει το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών. «Αν μεταθέσουμε την κρίσιμη ψήφο για τη δεύτερη Κυριακή, τότε ίσως να είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέντευξη στην TRT