Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Επιλογή Ευθύνης: «Χωρίς πολιτική νομιμοποίηση ο νέος δήμαρχος»

Να αντιδράσουμε στην πορεία εκφυλισμού και ιστορικής παρακμής της πόλης μας

«Χωρίς πολιτική νομιμοποίηση ο νέος δήμαρχος», επισημαίνουν, σε δήλωσή τους, που κατατέθηκε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», Ν. Οικονόμου, Α. Παπατόλιας, Φ. Λαμπρινίδης και Ν. Στόικος, στην οποία εξηγούν τους λόγους για τη μη συμμετοχή τους, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την εκλογή του αντικαταστάτη του Αχ. Μπέου, ο οποίος τελεί σε καθεστώς αργίας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:
«Η δημοτική ομάδα της παράταξής μας, “Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά”, θα απέχει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή του νέου δημάρχου.
Η απόφασή μας αυτή είναι απολύτως συνεπής προς την πολιτική θέση που εξαρχής έχουμε διατυπώσει, καταγγέλλοντας τη μεθόδευση του κ. Μπέου  στις δημοτικές εκλογές του 2014, η οποία προδιέγραφε τη σημερινή εξέλιξη. Με την αποχή μας από τη σημερινή συνεδρίαση θέλουμε να σηματοδοτήσουμε  με τον πιο ξεκάθαρο και υπεύθυνο τρόπο ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμπράξουμε στην εργαλειακή χρησιμοποίηση και τον ευτελισμό της θεσμικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.