Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

«Επιλογή Ευθύνης»: Η Δημοτική Αρχή, «θεατής» στο πρόβλημα των κατοίκων με την πράξη εφαρμογής στη συνοικία Αγίας Παρασκευής»

«Η Δημοτική Αρχή, «θεατής» στο πρόβλημα των κατοίκων», επισημαίνουν σε επερώτησή τους προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου οι σύμβουλοι της παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», Ν. Οικονόμου, Α. Παπατόλιας, Φ. Λαμπρινίδης και Ν. Στόικος, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή, για αδράνεια και αδιαφορία στο θέμα της πράξης εφαρμογής στη συνοικία Αγίας Παρασκευής, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους επί σειρά πολλών ετών, ζητώντας παράλληλα την ανάληψη εκ μέρους της (Δημοτικής Αρχής) συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και την υλοποίηση συγκεκριμένων βημάτων, ώστε να κλείσει με τον θετικότερο δυνατό τρόπο για τους ιδιοκτήτες των αραιοκατοικημένων περιοχών η πολύχρονη αυτή εκκρεμότητα.
Συγκεκριμένα, η επερώτηση της παράταξης έχει ως εξής:      
Τη Δευτέρα 11-01-2016, σε αίθουσα του 17ου δημοτικού σχολείου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε συνέλευση των μελών του, για το σοβαρό θέμα της πράξης εφαρμογής στη συνοικία Αγίας Παρασκευής, το οποίο ταλαιπωρεί επί σειρά ετών τους κατοίκους  της περιοχής, που διεκδικούν δίκαιη και αποδεκτή λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.