Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Καλό σου ταξίδι, Αντώνη

Πάει κι ο Αντώνης ο Παππάς. Και μεγάλος μπαλαδόρος υπήρξε και το ΚΚΕ πιστά υπηρέτησε και τον Ολυμπιακό Βόλου με πάθος αγάπησε και ιστορία.στο καπελάδικο της Αντωνοπούλου έγραψε. Μα πάνω απ’ όλα ο Αντώνης ήτανε Βόλος και Δήμος Βόλου. Ως υπάλληλος, ως συνδικαλιστής, ως αιρετός, ως πολίτης. Καλό σου ταξίδι Αντώνη και κανόνισε εκεί που θα πας να τους … καπελώνεις όλους.

«Ένας Σωρός … σκάνδαλο ή Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!»

                                                                                                                                                         * Άρθρο της Νατάσας Οικονόμου
Σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο κάθε κανόνας λογικής έχει πια χαθεί και κάθε έννοια δημοσίου συμφέροντος καταλυθεί. Η Δημοτική Αρχή, με απύθμενο θράσος και προσωπικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, χωρίς καθόλου αντεπιχειρήματα, αλλά με φληναφήματα και πομφόλυγες, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο, τη νύχτα μέρα, το ψέμα αλήθεια, σε τέτοιο βαθμό που τίποτε πια δεν προκαλεί έκπληξη, όπως συνέβη και στην πρόσφατη συνεδρίαση.
Με την παραπειστική επιχειρηματολογία τους, προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως «κελεπούρι», την ασύμφορη για τον Δήμο και τους δημότες, σκανδαλωδώς χαριστική, ωστόσο, προς τον δικό τους άνθρωπο, επιλογή για την αγορά της έκτασης του Οικοδομικού Συνεταιρισμού στον Σωρό.
Αλλά, όσο και να προσπαθούν «να ρίξουν στάχτη» στα μάτια των δημοτών, δεν μπορούν να κρύψουν ότι ο πραγματικός σκοπός της αγοράς του συγκεκριμένου οικοπέδου είναι η απαλλαγή του Οικοδομικού Συνεταιρισμού από τις φορολογικές του υποχρεώσεις και, ταυτόχρονα, του κ. Μουλά από τις προσωπικές του ευθύνες ως προέδρου, νόμιμου εκπροσώπου και αλληλεγγύως υπεύθυνου για τις φορολογικές υποθέσεις του Συνεταιρισμού.