Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Φ.Λαμπρινίδης-Ν.Στόικος: «Πολιτική αλητεία. Τίποτε άλλο»

Σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι δεν μας επέτρεψαν να συμμετάσχουμε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να γίνουμε μάρτυρες του νέου επεισοδίου αγοραίας συμπεριφοράς του προέδρου (τρομάρα του!) Μουλά απέναντι στη Νατάσα Οικονόμου. Είδαμε όμως το εξόχως αποκαλυπτικό βίντεο, που κάποια τηλεοπτικά μέσα και κάποιοι εκπομπάρχες επίμονα προσπαθούν να αποκρύψουν.
Ο Μουλάς με τη χυδαία, σεξιστική στάση του στη συνεδρίαση αυτή, όπως και με τη στάση του ολόκληρη την τριετία, αποδεικνύει ότι δεν ξεπέρασε τον γνωστό εαυτό του. Απλώς τον επιβεβαίωσε. “Δικαιώνει”, έτσι, την επιλογή των συναδέλφων του της πλειοψηφίας να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, προφανώς  λόγω "ευδοκίμου υπηρεσίας". Όμοιος ομοίω ... Αυτοί είναι!
Εμείς καταγγέλλουμε στους συνδημότες μας τη μεθόδευση και το πρόσωπο που επέλεξε η Δημοτική Αρχή να εκφράσει τον κορυφαίο θεσμό του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. Ζητάμε και περιμένουμε να εκδηλωθούν όσες φωνές φορέων και προσώπων αναφέρονται στη Δημοκρατία, την Αξιοπρέπεια και τον Πολιτισμό σε αυτήν την πόλη και να αντισταθούν στην προσπάθεια εξοικείωσής της με το βόρβορο, τα “χαμαιτυπεία”, την ανομία και τον μηδενισμό των στοιχειωδών αξιών.
Αυτή τη φορά ούτε οι πομπές τους, ούτε η πολιτική αλητεία με την οποία πασχίζουν να τις αποκρύψουν, δεν θα περάσουν!